×
 x 

Cart empty
Shopping cart
Cart empty

Prepravné podmienky pre Slovenskú republiku

Cena za balné zásielky so službu DOBIERKA - SLOVENSKÁ POŠTA

objednávka balné dobierka
zásielka do 200€ cena balného 6 €


Cena za balné zásielky so službu DOBIERKA UPS

objednávka balné dobierka
zásielka do 99,99 € cena balného 12 €
zásielka nad 100 € cena balného 9 €


Cena za balné zásielky platenej PREDFAKTÚROU , alebo PREVODOM*

objednávka balné
zásielka do 99,99 € cena balného 9 €

zásielka nad 100 € cena balného 5 €

* Platba prevodom je možná až po podpísaní rámcovej kúpnej zmluvy.



Upozornenie!

Pri preberaní tovaru si skontrolujte počet kusov balíkov (je uvedený na štítku nalepenom na balíku napr. 1/5, 10/10, 1/1 {číslo balíka/počet balíkov}) a stav balenia. Zásielku ODPORÚČAME rozbaliť pred kuriérom a preveriť nepoškodenosť tovaru. Ako náhle zistíte, že tovar ktorý Vám bol doručený, je poškodený, požiadajte kuriéra o spísanie škodového protokolu. Pokiaľ zásielku neskontrolujtete bezprostredne po doručení, urobte tak najneskôr do 24 hodín od prevzatia zásielky. V prípade zistenia poškodenia tovaru nám oznámte túto skutočnosť vyplnením reklamačného protokolu, ktorý nájdete na konci textu v prílohách. Pre viac informácii “ako postupovať pri reklamácii” si prosím prečítajte návod, ktorý nájdete opäť na konci v prílohách. Reklamácie môžete nahlasovať aj naďalej telefonicky (pre Slovenskú republiku volajte 0903034790 + písomne (pre Slovenskú republiku Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ) najneskôr do 24 hodín od doručenia tovaru, inak strácate nárok na reklamáciu.

NEZABÚDAJTE, že svojim podpisom na prepravnom liste súhlasíte, že ste tovar prevzali kompletný a nepoškodený. Na možnú reklamáciu máte 24 hodín od prevzatia zásielky a podpísania prepravného listu !

Žiadame Vás o kompletné prekontrolovanie obsahu doručenej zásielky do 24 hodín od jej prijatia, inak Vám nemôžeme reklamovať nesprávne dodaný tovar.

E-SHOP kontakt

Adresa:
Michal Grác e-nábytok
Dopravná 412, 955 01 Topoľčany

Mail:
info@e-nabytok.com

Kontaktná osoba:
Ing. Michal Grác
0903 034 790

Reklamácie

Uplatnenie a postup vybavenia reklamácie bude podliehať nadradeným predpisom v zákonoch uvedených v Občianskom zákonníku č. 40/1964 Zb. a podľa zákona č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa a bude sa vzťahovať iba na tovar, ktorý bol zakúpený u firmy Michal Grác e-nábytok a ktorého reklamácia bola uplatnená v záručnej dobe.

Reklamačný poriadok

Find Us On Facebook

Ako nás nájdete?
Sídlime v Topoľčanoch na ulici Dopravná 412 (oproti závodu Ozeta).
Kliknite na tlačítko Google. Následne sa vám zobrazí mapa.

Google Mapa

Predajňa

Poradenstvo

Potrebujete pomôcť? Potrebujete poradiť?

Telefónne číslo: 0903 034 790

Zavolajte!

Poradíme ?